Det er ikke kun rent sportsligt, VM i Bogense kommer til at give publikum en enestående oplevelse. Der er også tænkt på, at de mange tilskuere skal have mad og drikke fra øverste fast-food hylde.

Når tusindvis af mennesker samles til et arrangement, der løber over en hel weekend, kommer man ikke uden om, at de undervejs skal have noget at spise og drikke. Og VM i cyklecross er så absolut ingen indtagelse.

”Vi har allieret os med SuperBrugsen i Søndersø for at klare bespisningen af de mange tusind mennesker – og de har så igen gennem samarbejde med Ditlevsdal Bison Farm og Wex Mex Foodtruck fra Bogense sørget for, at der både vil være high-end burgere og tilbud til den stigende del af befolkningen, der spiser lidt eller slet intet køb,” siger mesterskabernes eventchef Peter Ginnerskov.

Udbuddet spænder således bredt og i forhold til volumen er der desuden sørget for, at ingen formentlig kommer til at gå forgæves til salgsboderne – heller ikke den sidste gæst søndag først på aftenen.

”SuperBrugsen leverer godt 1,3 ton hjemmelavede pølser med tilhørende 11 Euro-paller pølsebrød. Dertil kommer 8000 hamburgere og 4000 kilo pommes frites svarende til 17 Euro-paller. Suppleret op med luksus-burgerne fra Ditlevsdal og de lækre wraps fra Wex Mex kommer det til at løbe op i cirka 40.000 portioner. Så vi vil være dækket fint ind.”

Centrum for madsalget vil ligge ud for STARK på havnen og desuden vil det være muligt at købe noget at spise i de to ”satellit-boder”, der bliver etableret ved ruten.

Men det er i sagens natur ikke kun tilskuerne, der skal have stillet sulten i løbet af weekenden. Også de mange frivillige samt journalister, fotografer og det store tv-crew vil blive bespist. Og det sørger Meny, Bogense for med alt i alt godt 2000 portioner.

”Her skal der serveres måltider på helt faste tidspunkter, og den opgave løste Meny perfekt ved Wolrd Cuppen i 2017,” siger Peter Ginnerskov.

Ved siden af madstederne og i de to fest-telte vil tilskuerne kunne købe drikkevarer til at skylle den lækre mad ned med.

”Her vil det være muligt at købe mange forskellige varer – lige fra en kop varm kakao over sodavand og øl til shots og Glühwein. Så længe man enten betaler med Mobile Pay eller de til anledningen indførte ”Cross Coins” – en ”valuta”, vi havde stor succes med under World Cuppen i 2017.”

En Cross Coin svarer til 7,50 kroner eller 1 Euro og tilskuerne kan veksle i fem telte på event pladsen.