Det kan godt betale sig at være hurtig på tasterne, når salget af billetter til VM i cyklecross 2019 i Bogense åbner TORSDAG DEN 1. FEBRUAR.

Så sent som den 19. november 2017 var Bogense vært, da verdenseliten i den yderst tilskuervenlige sportsgren var samlet til 4. afdeling af sæsonens World Cup. Og efter den enestående succes ved denne event forventer arrangørerne, at VM bliver et endnu større tilløbsstykke.

”Hvis man køber sine billetter i tidsrummet til og med den 15. februar, kan man rent faktisk spare 20 procent af billetprisen,” siger Per Olesen, direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme, der sammen med den internationale cykleunion, UCI, Danmarks Cykle Union, DCU, Sport Event Denmark og Sport Event Fyn står bag det store arrangement den 2. og 3. februar 2019.

”Udover, at en weekendbillet til en værdi af 250 kroner i introduktionsfasen sælges til 200 kroner, tilbyder vi også gratis adgang til børn og unge under 16 år,” siger Per Olesen videre.
”Det betyder, at en familie med to voksne og to børn vil kunne komme til en event i absolut verdensklasse både lørdag og søndag for 400 kroner alt i alt.”
Alle billetter udstedes som ”print-selv” – og det gælder også billetter til børn og unge.

”Dog er det naturligvis muligt at betale ved indgangen på selve løbsdagene, men også her vil det være en rigtigt god idé at være i god tid, eftersom vi forventer virkelig mange udenlandske tilskuere. Især fra Belgien og Holland,” siger Per Olesen.

Åbningen af billetsalget til VM 2019 efterfølges umiddelbart af verdensmesterskaberne i Holland, som køres i weekenden den 3. og 4. februar 2018.
Her er vi naturligvis på plads i Valkenburg, Holland for at gøre reklame for vores egen event – og ikke mindst informere om, at man kan købe billetter på adressen: www.crossdenmark.dk

 

Billetsalgs info
Billetter til VM i cyklecross i Bogense den 2. og 3. februar 2019 kan købes til følgende priser:

1-dagsbillet: 160 kroner i online forsalg (dog 128 kroner ved køb inden 15. februar) og 175 kroner ved indgangen.

Hele weekenden: 250 kroner i online forsalg (dog 200 kroner ved køb inden den 15. februar) og 270 kroner ved indgangen.

VIP billetter bliver udbudt til salg i efteråret 2018.

Billetter købes på www.crossdenmark.dk eller ved henvendelse til Nordfyns Erhverv og Turisme, Vestre Havnevej 9b, 5400 Bogense.