Vil man være helt sikker på den optimale oplevelse ved VM i cyklecross, er det allerede nu muligt at sikre sig en VIP-billet til næste års unikke event i Bogense.

Gode tilskuerpladser i start og målområdet, udsøgt forplejning med drikkevarer ad libitum og en lang række øvrige fordele er inkluderet i den VIP-billet til næste års VM i cyklecross, der er sat til salg 1. juni.

”Alene målt på de forespørgsler, vi har haft de seneste måneder, tør vi godt love, at der bliver rift om VIP-billetterne,” siger Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, som sammen med Sport Event Denmark, Sport Event Fyn og Danmarks Cykle Union står for verdensmesterskaberne, der afvikles i Bogense i weekenden den 2.-3. februar 2019.
”Ved World Cup i cyklecross i november 2017 fik vi dejligt mange positive tilbagemeldinger om kvaliteten af vores VIP-arrangement og vi bestræber os naturligvis på om muligt at gøre det endnu bedre denne gang,” siger Per Olesen, som her otte måneder før den store begivenhed kan glæde sig over, at der helt generelt er markant interesse for den store internationale sportsbegivenhed.
”Vi har på nuværende tidspunkt solgt flere billetter, end vi havde kalkuleret med og vi mærker en solid opbakning fra lokalsamfundet. Det bliver en enestående oplevelse for alle, er jeg sikker på.”

Vil man købe VIP-billet til lørdag, er prisen kr. 899, en søndags billet koster kr. 999, mens VIP-adgang til hele weekenden kan erhverves for kr. 1.625. Alle beløb plus billetgebyr og inklusive moms.

Du kan læse mere om VIP-billetterne her: https://www.crossdenmark.dk/vip-pakker/

Og du er naturligvis altid velkommen til at indhente yderligere information hos salgschef Jette Kærgaard på mail: jek@neet.dk – telefon: 4043 4885