Den populære TV 2-vært Michael Stærke bliver World Cuppens stemme

TV 2 vært Michael Stærke bliver en central skikkelse, når 4. afdeling af Telenet UCI Cyclo-Cross World Cup skal afvikles i Bogense søndag den 19. november.

Den populære og rutinerede tv-journalist har indgået aftale med de nordfynske arrangører om at være ”World Cuppens stemme”, når han hele dagen som stævnespeaker skal guide publikum igennem de intense og fysisk krævende løb.

”Det er en opgave, jeg i den grad glæder mig til,” siger Michael Stærke, som har mange års erfaring med formidling af cykelsport.
”CykleCross er en helt fantastisk publikumsvenlig sport. Tilskuerne kan komme helt tæt på atleterne og få et unikt indtryk af, hvor fantastisk krævende en disciplin, disse toptrænede idrætsmænd og kvinder mestrer.”

”I Bogense har arrangørerne ydermere anlagt den tre kilometer lange rute sådan, at det visse steder kan være muligt at følge rytterne over længere strækninger. Der venter rytterne en ufatteligt varieret og smuk rute, mens publikum får garanti for drama og en førsteklasses oplevelse.”

Hos CrossDenmark er Per Olesen begejstret for aftalen med den cykelbegejstrede TV 2 vært.
”Michael Stærkes rutine, engagement og professionalisme vil være med til at bringe tilskuernes samlede oplevelse op på et højt niveau. Så vi glæder os virkeligt meget til samarbejdet og ser frem til at give vores publikum information fra allerøverste hylde,” siger Per Olesen.