Nordfyns Bank bakker massivt op om World-Cup og VM i cyklecross

CrossDenmark, der er arrangementsgruppen bag cyklecross-arrangementerne på Nordfyn, og Nordfyns Bank har indgået en samarbejdsaftale i forbindelse med det kommende World Cup den 19. november og VM i cyklecross i 2019. Samarbejdsaftalen indebærer, at Nordfyns Bank beklæder alle de op mod 400 frivillige, der forventes at skulle bruges henover de to arrangementer med en lækker og funktionel jakke, der kan modstå årstidens vejr.

”Det er utroligt flot, at Nordfyn kan tiltrække så store arrangementer, og som områdets lokalbank er det helt naturligt for os at indgå en aftale med CrossDanmark” lyder det fra udviklingschef Michael Kjærgaard fra Nordfyns Bank. ”For os er det meget bevidst, at det netop er alle de frivillige, vi understøtter, idet to så store arrangementer ikke kunne gennemføres uden de mange frivilliges hjælp. Vi kan forstå, at de frivillige primært hentes fra foreninger på hele Nordfyn, og det er netop det lokale vi gerne vil støtte.”

Til det kommende World-Cup løb, der som bekendt løber af stablen søndag den 19. november, forventes der at være et behov for 150-180 frivillige, og til VM i 2019 er tallet oppe på 250 – 300 frivillige. Idet nogle ganske givet vil være gengangere, er det CrossDenmarks forventning, at der samlet set vil være op mod 400 frivillige i gang til de to events.

”Vi er meget glade for, at Nordfyns Bank på denne måde bakker op om World Cup og VM. Sådanne kæmpe arrangementer kræver fleksibilitet og opbakning fra alle på Nordfyn, og vi må sige, at Nordfyns Bank har været med til at vise vejen,” lyder det fra direktør Per Olesen, Nordfyns Erhverv og Turisme, der fortsætter: ”Dialogen har fra dag 1 været særdeles positiv, og man kan tydeligt mærke, at ordet lokal har en stor betydning for Nordfyns Bank. Vi glæder os til samarbejdet med Nordfyns Bank og fortsætter arbejdet med at finde samarbejdspartnere både lokalt, nationalt og internationalt.”

Yderligere informationer og køb af billetter kan ske på crossdenmark.dk, ligesom man kan følge nyheder om arrangementerne på hjemmesiden og CrossDenmarks facebook-side.

 

Evt. spørgsmål om aftale kan rettes til:

Udviklingschef Michael Kjærgaard, Nordfyns Bank               Tlf. 61 77 82 63
Direktør Per Olesen, Nordfyns Erhverv og Turisme               Tlf. 40 27 09 13