Uden mad og drikke…..duer det hverken at være deltager eller tilskuer til Telenet UCI Cyclo-Cross World Cup i Bogense søndag den 19. november.

Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad der serveres i madboderne på pladsen.

”Vi præsenterer udelukkende mad produceret på lokale råvarer af allerhøjeste kvalitet,” fortæller Michael H. Bjerg, uddeler i SuperBrugsen, Søndersø, som leverer både supper, burgere, hjemmelavede pølser og pommes frites til den store begivenhed.

”Som lokalt forankret virksomhed er det en udsøgt fornøjelse at være medspiller, når et så stort arrangement skal afvikles og vi har allieret os med nogle af de bedste lokale producenter, så vi kan få sat fokus på den høje kvalitet, der kendetegner fødevareproduktionen på Nordfyn,” siger Michael H. Bjerg videre. 

Til at holde varmen, serveres der Nordfynsk Jordskoksuppe fra Esbechgaard og Nordfynsk Champignonsuppe fra Egehøj.

Der vil desuden være et sortiment af tre velsmagende burgere: Pulled Duck fra Allégaarden, Grillet fynsk flæskesteg og Bisonkød fra Ditlevsdal Bisonfarm – alle med hjemmelavede burgerboller og delikat dressing.

Endelig bydes der også på Pita brød med grillet flanksteak med salat, ost, kapers og dressing samt hjemmelavede grillpølser fra eget pølsemageri og naturligvis de i cyklecross uundværlige pommes frites.