Der var rigeligt med positive ”anmeldelser” at glæde sig over for samarbejdspartnere bag CrossDenmark, Sport Event Denmark, Sport Event Fyn, Danmarks Cykle Union samt Nordfyns Erhverv og Turisme, da man dagen efter World Cup løbet i Bogense gav sig i kast med at læse, hvad både danske og internationale medier skrev om begivenheden.

Her er et lille udpluk:

Det var flotte omgivelser, vi kørte i, og jeg glæder mig til at komme tilbage, når vi skal køre VM i februar 2019.”
(Mathieu van der Poel, vinder af mændenes løb – suverænt førende i World Cuppen)

 

”Det var fantastisk at opleve en World Cup på Fyn. Jeg er vildt imponeret af eventen. Publikum og stemningen overgår mange af de World Cup-løb, jeg har oplevet i eksempelvis Tyskland. Det er en helt enestående rute. Meget smuk. Jeg har aldrig oplevet et løb helt ude langs vandet, hvor bølgerne sprøjter ind over rytterne. Det gør løbet til noget særligt her i Bogense, og jeg synes, det er fantastisk, at man har tænkt det lokale ind i det både i forhold til ruten, området på havnen og de lokale råvarer i boderne.”
(Simon Andreassen, tidl. junior verdensmester, der måtte melde afbud pga en skade)

 

”UCI er glad for at have bragt Telenet UCI Cyclo-Cross World Cup til Bogense Denmark. Det var en lærerig dag for alle med et fint arrangement og spændende løb. Vi er glade for den interesse, vi har mødt hos de danske medier og fra offentligheden. Det giver os vished for, at UCI cyklecross VM i februar 2019 bliver en stor succes. Så endnu engang tak for at cyklecross sporten har fået mulighed for at præsentere sig i så smukke rammer ved den danske kyst,”
(Christelle Reille, talskvinde for UCI, Cyclo-Cross.)

 

”Det var en meget intens publikumsoplevelse. Da mit navn blev råbt op som et af de sidste, kom der er et kæmpe jubelbrøl, og det var meget overvældende. Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, at det var min tur til at køre frem til startlinjen. Det var helt fantastisk og en meget unik oplevelse at køre så stor en event på hjemmebane – det har jeg jo aldrig prøvet før. Det var at høre mit navn blive udtalt på dansk hele vejen rundt – det var meget specielt. Jeg er vant til, at tilskuerne hepper, men her blev det meget intimt og personligt, fordi man kunne høre, det var danskere, der var kommet for at heppe på en. Det var rigtig fedt.”
(Annika Langvad, dansk femdobbelt verdensmester i mountainbike)

 

Skumsprøjt fra Kattegat, nordfynsk pløre, bidende blæst i sejrrig duel med en strålende sol – Bogense bød velkommen til den første World Cup-afdeling i cykelcross på dansk grund nogen sinde med rammer, som osede både af malerisk idyl og barsk virkelighed. Generalprøven på VM efterlod ingen tvivl om, at den ambitiøse satsning på en gren af cykelsporten, som netop nu er blottet for hjemlige udøvere, der kan hævde sig på højeste niveau, rent arrangementsmæssigt er i kapable hænder.
(Mogens Jakobsen, Politiken. Danmarks førende cykelsportsjournalist)