I de seneste 23 år har det belgiske ægtepar Linda og Rudy tilbagelagt tusindvis af kilometer på Europas landeveje i deres hvide Ford Transit med det primære formål at overvære så mange internationale cyklecross løb som overhovedet muligt.

”Det er første gang, vi er her i Danmark, og det var på ingen måde svært at komme hertil,” siger den pensionerede langtidschauffør, Rudi, der sammen med fruen ankom til Nordfyn onsdag aften efter at have taget sig rigtigt god tid, siden de kørte fra hjemmet nær Oostende.

”Her til formiddag har vi kigget os lidt omkring og vi er spændt på at se løbet på søndag. Det er en virkelig spændende rute, der er lagt her,” siger Lucy, som naturligt nok håber på belgisk sejr både hos mændene og kvinderne.

”Men naturligvis bliver det svært, hvis Mathieu van der Poel når at blive klar,” siger Rudy, hvis personlige gæt er, at Wout van Aert vinder hos mændene, mens Sanne Cant er favoritten i kvinderækken.

”Vi glæder os til at stifte nærmere bekendtskab med Bogense, før vi mandag middag kører videre mod det næste World Cup løb i tyske Zeven lørdag den 25. november.